Edelleen toimii

LÄÄKÄRIN KOTIKÄYNNIT
POLIMEDI KOTILÄÄKÄRIPALVELU
PUH 040 504 6421

YHTEYSTIEDOT

Kouvolan Meditiimi Oy


puh 010 3213280


Y-tunnus 1877702-9

Yksilölliset tukipohjalliset

Sidas- tukipohjalliset

Tukipohjallisilla hoidetaan alaraajojen virheasennoista johtuvia ongelmia, esim.  kantakalvon tulehdus, päkiän kivut, vaivaisenluu, nilkan, polven ja lonkan kivut, alaselän vaivat. 

PODIATECH BY SIDAS on korkealuokkainen menetelmä jalan virheasentojen ja kuormituksen tutkimiseksi ja yksilöllisten, toiminnallisten tukipohjallisten valmistamiseksi. Järjestelmän ovat kehittäneet ranskalaiset ortopedit ja liikuntatieteen ammattilaiset. SIDAS- järjestelmä on maailmanlaajuinen; yli 4000 tutkimuslaitetta ympäri maailmaa. SIDAS- tuotteet on täydellisesti suojattu kansainvälisten patenttien avulla. 

SIDAS- pohjallisaihiot ovat dynaamisia ja toiminnallisia; ei pyritä vain tukemaan, vaan myös ohjaamaan ja aktivoimaan.  

Asiakas saa useimmiten pohjallisparin mukaansa jo heti ensimmäisellä käyntikerralla. Toimitusaika maksimissaan kolme arkipäivää. Pohjallisten hintaan sisältyy aina kontrollikäynti, jolloin varmistetaan pohjallisten sopivuus. Jo valmiiksi tehtyjä pohjallisia on myös helppo muokata jälkeenpäin. Tarvittaessa vaikka koko pohjallinen voidaan muokata uudestaan alusta alkaen. 

Lähtökohtana SIDAS- järjestelmässä on se, että sama henkilö hoitaa asiakkaan alusta loppuun; tekee kokonaisvaltaisen fysioterapeuttisen tutkimuksen ja tämän pohjalta valmistaa myös itse toiminnalliset tukipohjalliset.